Hodnocení obchodu

5,0 1331 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1311x
4
10x
3
4x
2
1x
1
5x
Nevyplňujte toto pole:
MR Avatar autora Martina Rektorysová | 6.4.2020
LB Avatar autora Lucie Bělová | 5.4.2020
HM Avatar autora Hana Matějčková | 4.4.2020
Máme doma několik čepiček, tepláčky, capáčky, čelenku a tím určitě nekončíme :-D moc ráda do toho syna oblékám. Když jsem potřebovala vyměnit nikdy nebyl problém. Věcičky si vyzvedáváme ve Valašském Meziříčí a paní Katka je skvělá, skvělá domluva. ????% doporučuji :-)
AO Avatar autora Adéla Ondroušková | 3.4.2020
Objednávala jsem si čelenku pro dceru na odvoz z porodnice. Čelenka krásná a hlavně přišla příjemně navoněná!:)
AF Avatar autora Anna Fernandez | 3.4.2020
Švadlena je užasná! Capacky a cepice jsou fakt nadherne. Doporucuji!
MF Avatar autora Michaela Fillausová | 2.4.2020
SK Avatar autora Simona Konvickova | 2.4.2020
AN Avatar autora Anna Nesvadbová | 2.4.2020
Avatar autora Radka Čeriová | 2.4.2020
VB Avatar autora Veronika Benedikt | 2.4.2020
Skvělá komunikace, zboží je super. Děkuji
AC Avatar autora Anna Chlopčíková | 1.4.2020
Krásné kvalitní kousky, super odezva a komunikace. Objednávám již poněkolikáté! ????
MS Avatar autora Michaela Sobolová | 31.3.2020
Jsem velmi spokojená a můžu jen doporučit. Už jsem objednávala 2x a vždy vše došlo rychle a v pořádku. Určitě budu stálý zákazník.Věci jsou kvalitní a krásné a balíček byl příjemně voňavý ????
AS Avatar autora Alena Svobodová | 30.3.2020
MK Avatar autora Monika Klimešová | 30.3.2020
Naprosta spokojenost a krasne a vonavoucke obleceni. Doporucuji
NB Avatar autora Nikola Bušinová | 29.3.2020
KJ Avatar autora Kamila Jarosova | 29.3.2020
Milujeme vaše oblečení ♥️ velikost 62 u laclacu nosí dcera od prvního měsíce do teď (5 měsíců) a ještě nějakou dobu nosit bude ♥️ všechno krásně sedí. Balíček přišel vyvoneny i s dárkem ????
IL Avatar autora Iveta Láníčková | 29.3.2020
VU Avatar autora Veronika Uherková | 29.3.2020
LD Avatar autora Lucie Dvořáková | 28.3.2020
Obrovská spokojenost, rychlé doručení a cely set do postýlky je naprosto úžasný ???? Moc děkuji ❤️
ZD Avatar autora Zuzana Daňhelová | 28.3.2020
Nakupuji zde již po několikáte, vždy velká spokojenost, oblečení sedí je krásné a originální:))))

Stránka 1 z 67 , položek celkem: 1331

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.