Hodnocení obchodu

5,0 2159 hodnocení
Přidat hodnocení
5
2118x
4
26x
3
7x
2
3x
1
5x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora Jana | 13.4.2021
Krásné věci, hlavně pro holčičky a krásně zabalené voňavé balíčky.
P Avatar autora Pavla | 12.4.2021
JK Avatar autora Jana Košňar | 12.4.2021
Nádherné věci, voňavé balíčky na které se prostě těšíte.
MZ Avatar autora Martina Zámečková | 12.4.2021
Rádi zde nakupujeme. Krásné, voňavé věci dělané s láskou ♥️
ŽK Avatar autora Žaneta Kolomazníková | 12.4.2021
Krásné zpracování. A konečně mám čepici, co je i moji velké hlavě! Věci pro malou jsou nádherné ???? Je vidět, že to není pásová výroba, ale je to dělané s láskou -balicek krásně zabalený.
Avatar autora | 12.4.2021
JL Avatar autora Jana Loučková | 11.4.2021
Mohu jen doporučit. Krásně zabalený balíček a navíc voňavý ????
LM Avatar autora Lucie Mellwig | 11.4.2021
Velmi spokojena!! Velmi dobra komunikace, velmi příjemná a mila paní. Moc doporučuji. Posláno až do Německa, paní ochotná udělat i “něco navíc”. Navíc kvalitně odvedená práce!! Těším se na další nákup :)
BS Avatar autora Blanka Sýkorová | 11.4.2021
Moc děkuji za krásně zabalený balíček i s příjemnou vůni. Byla jsem velmi příjemně překvapená. Krásný střih i materiál. Velká spokojenost.
PN Avatar autora Pavla Netíková | 11.4.2021
PK Avatar autora Petra Koudelková | 10.4.2021
Avatar autora | 10.4.2021
Avatar autora | 10.4.2021
T Avatar autora Tereza | 10.4.2021
Kvalitní česká práce. Syna do oblečků z Kulišáren oblékám od narození a budu v tom pokračovat. Takovým firmám fandím a chci je podporovat.
RB Avatar autora Radka Bočková | 9.4.2021
Úžasná precizní práce . Oblečení je dokonalé ????. Jsem rada ze jsem mohla podpořit českou výrobu a určitě to nebylo naposled co jsem objednavala . Už mám zálusk na další kousky
Z Avatar autora Zemankova | 9.4.2021
kvalitni ceska vyroba, krasne vecicky, velka spokojenost ???? prekvapenim bylo krasne zabalene zbozi ????
L Avatar autora Lenka | 9.4.2021
Krásně zabaleno, kvalitní výrobek, originalita, nechápu, proc jsem pořád váhala s objednávkou a jako bonus v této době podpoříte českou výrobu
E Avatar autora Eva | 8.4.2021
S tímto obchodem jsem moc spokojená. Krásné výrobky, pěkné zabalení, dárek u toho, super. A ještě byl celý balíček voňavý :-). Děkuji
Avatar autora | 8.4.2021
J Avatar autora Julie | 7.4.2021
Vše krásné, nádherně zabalené a ještě nečekaný dárek.❤️

Stránka 1 z 108 , položek celkem: 2159

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.