Hodnocení obchodu

5,0 858 hodnocení
Přidat hodnocení
5
844x
4
7x
3
2x
2
0x
1
5x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 11.10.2019
PK Avatar autora | 11.10.2019
LK Avatar autora | 11.10.2019
Velmi doporučuji. Kvalitní a krásné oblečení. Super domluva i předání zboží :)
MK Avatar autora | 11.10.2019
Jsem velmi spokojená s obchodem. Už třikrát jsem objednávala a vše bylo perfektní ????. Věci jsou krásné a kvalitní. Rozhodně doporučuji všem! ❤️????
VP Avatar autora | 11.10.2019
Vše proběhlo v pořádku, zboží je kvalitní a krásné. Doručení bylo rychlé vzhledem k ruční výrobě.
PD Avatar autora | 11.10.2019
VM Avatar autora | 10.10.2019
KH Avatar autora | 9.10.2019
AB Avatar autora | 9.10.2019
NT Avatar autora | 8.10.2019
100% spokojnosť :) Kupila som synovi (3m) čiapku a sebe turban v rovnakom vzore a som nadšená :) Určite mám v pláne ďalšie kúsky, len čakám kým trošku povyrastie lebo mi je lˇuto tak pekné veci schovávať v kočári :)
NZ Avatar autora | 8.10.2019
Krásné, kvalitní a voňavé. Doporučuji.
KT Avatar autora | 8.10.2019
VL Avatar autora | 8.10.2019
Krásné věci, velká spokojenost. Už jsem objednávala potřetí a určitě ne naposledy.
LB Avatar autora | 8.10.2019
Krásně ušite, skvělí materiál... můžu jen doporučit! Určitě to nebyl poslední nákup! ♡
MZ Avatar autora | 8.10.2019
Krásné provedení i super materiál. Byla jsem moc mile překvapena. Určitě to nebyl můj poslední nákup :)
K Avatar autora | 7.10.2019
Uz mame doma nekolik kousku z tohohle obchudku a myslim, ze jeste nekoncime :) krasne vecicky.
LM Avatar autora | 3.10.2019
BV Avatar autora | 3.10.2019
Jsem maximálně spokojená,věci jsou naprosto úžasné. Objednávám zde často,uz je to pomalu závislost ????
BK Avatar autora | 1.10.2019
Spokojenost - kousátka i korále jsou moc pěkné a hlavně se líbí i našemu prckovi :)
JO Avatar autora | 1.10.2019
Jsem moc spokojená a určitě to nebyl můj poslední nákup ????????

Stránka 1 z 43 , položek celkem: 858

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.